top of page

Behandlinger:

Sonens filosofi:

Jeg ønsker gjennom ulike behandlingsmetoder å gi deg som besøkende et pusterom i hverdagen.
Jeg ønsker å bidra til at din kropp og psyke gjenoppretter balanse og harmoni.

Fotsoneterapi
Fotsoneterapi

Under beina finnes soner som gjenspeiler hele kroppen. Man kan ved trykk og massasje behandle bestemte deler av kroppen, som organer og muskler. Fotsoneterapi oppleves ofte som behagelig, i tillegg til at enkelte punkter kan være ømme. Fordi soneterapi først og fremst fremmer pasientens selvhelbredende prosesser, har soneterapi et meget bredt indikasjonsområde. Eksempler: styrke immunforsvaret, redusere stress, smertelindring, økt energioverskudd, fordøyelse, hormoner, hodeplager, m.m.

press to zoom
Øreakupunktur
Øreakupunktur

I øret finnes over 100 nervereflekspunkter. Øret står i nær kontakt med hjernen, og ved stimulering påvirkes nervene fra øret og inn til hjernen. Det sendes da et signal til hjernen som igjen sender impulser videre til det gjeldende organ. Et ømt punkt vil på samme måte som fotsoneterapi indikere en ubalanse, og ved behandling av punktet påvirkes korresponderende organ eller område i kroppen. Øreakupunktur har et bredt indikasjonsområde, og kan brukes alene eller sammen med fotsoneterapi.

press to zoom
Massasje
Massasje

Massasje øker blodsirkulasjonen, lindrer smerter og demper stress. Massasje kan forebygge betennelser, styrke immunforsvaret og gjøre deg mer fleksibel. Jeg legger opp individuelle behandlinger ut ifra kundens ønske. En behandling består gjerne av en kombinasjon av klassisk massasje, dyp massasje og triggerpunkt. Ved gravidmassasje brukes en egen pute slik at den gravide kan ligge komfortabelt på magen.

press to zoom
Kopping
Kopping

Kopping er en metode som benytter undertrykk til å bedre sirkulasjonen i huden/muskulaturen og i kroppens indre organer der blodforsyningen er dårlig, for eksempel etter en skade. Plastikk- og silikon-koppene jeg bruker, plasseres på utsatte områder på kroppen og står gjerne i 5-10 min. Kopping kan også brukes til å massere med, ved at en kopp beveges i et bestemt mønster over huden. Mange opplever behandlingen som svært beroligende. Kan fint kombineres med massasje.

press to zoom
Kombinasjonstime
Kombinasjonstime

En time satt sammen av ulike terapiformer ut i fra ønske fra klient, og det jeg som terapeut anbefaler. En time kan gjerne bestå av KS-terapi, etterfulgt av soneterapi og massasje. KST = lett berøring som stimulerer kroppen til å gi slipp på spenninger knyttet til blant annet hode, kjeve, rygg. Lock foot = her behandles en låsning i mellomfotsleddet. Denne låsningen kan være årsak til feilstillinger ellers i kroppen, f.eks belastninger i ankel, kne og hofte. Otopati: trykkproblemtikk i ørene.

press to zoom
fotsone
øreakupunktur
massasje
kopping
Anker 1
bottom of page